Tildi Hotel & Spa Agadir image 1
Tildi Hotel & Spa Agadir image 2
Tildi Hotel & Spa Agadir image 4
Tildi Hotel & Spa Agadir image 5
Tildi Hotel & Spa Agadir image 6
Tildi Hotel & Spa Agadir image 7
Tildi Hotel & Spa Agadir image 8
Tildi Hotel & Spa Agadir image 9
Tildi Hotel & Spa Agadir image 10

Tildi Hotel & Spa Agadir   star-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-check  Vakantie Agadir

Bekijk prijzen
  • Op vijf minuten lopen van het strand
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Kies uit diverse verzorgingstypes
holiday review8,1
holiday review7

Tildi Hotel & Spa Agadir

Dit comfortabele viersterren hotel heeft een rustige ligging, op vijf minuten lopen van het strand. Ook het levendige centrum is gemakkelijk te voet te bereiken. Vanuit het hotel geniet je bovendien van uitzicht op de ruïnes. Tildi Hotel & Spa biedt een mooie tuin met buitenzwembad, een spa en een fitnesscentrum. Voor ontbijt, lunch of diner kan je terecht in het restaurant. Het vriendelijke personeel spreekt diverse talen en zorgt ervoor dat je niks te kort zult komen.

Transfer

Het is mogelijk om een gedeelde retourtransfer (€ 17,50 p.p.) bij te boeken. Klik op ‘Boek nu’, vul je gegevens in en voeg in de volgende stap van het boekingsproces de transfer toe.

Kamerfaciliteiten

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie en gratis WiFi.

Verzorging

Maak je keuze tussen een verblijf op basis van logies, logies en ontbijt en halfpension. Het gewenste verzorgingstype selecteer je boven de prijstabel. De exacte inhoud van het verzorgingstype is afhankelijk van de regels die het hotel hanteert.
Selecteer het aantal personen en de vertrekdatum. Klik daarna op een prijs in de tabel voor een berekening van de reissom.
2017:
Helaas kunnen we nu geen prijsinformatie geven. Probeer de pagina te vernieuwen of neem  contact op met een van onze reisspecialisten, we helpen je graag verder

Extra informatie

  • Voordelige prijzen: Deze reis bestaat uit losse onderdelen en wordt in opdracht van de hoofdboeker vastgelegd. Dat wil zeggen dat er gebruik gemaakt wordt van de voordeligste tarieven die dagelijks door de luchtvaartmaatschappijen aangeboden worden. GoMundo is in deze geen partij bij het vastleggen van de losse onderdelen en je geniet altijd van de meest voordelige prijs!
  • Extra kosten: De prijzen in de prijstabel zijn inclusief vlucht en verblijf en exclusief boekingskosten van € 25,- per boeking.
  • Transfers: Een transfer is niet standaard inbegrepen tenzij anders vermeld. Als er voor deze reis een transfer beschikbaar is kun je dat, indien gewenst, op de volgende pagina toevoegen.
  • Bagage: Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen is handbagage standaard inbegrepen maar dien je te betalen voor ruimbagage (optioneel bij te boeken).
  • Toeristenbelasting: Lokale toeristenbelasting dien je ter plaatse te voldoen.
Prijs
Prijs p.p.: plus
€ {{price}}
Boekingskosten:
€ {{fee}}

Totaalprijs:
€ {{total}}

hotel

Tildi Hotel & Spa Agadir  star-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-check

Agadir
nu vanaf € {{Prijs_pack}},- p.p.