Hotel Uvala Dubrovnik image 1
Hotel Uvala Dubrovnik image 2
Hotel Uvala Dubrovnik image 3
Hotel Uvala Dubrovnik image 4
Hotel Uvala Dubrovnik image 5
Hotel Uvala Dubrovnik image 6
Hotel Uvala Dubrovnik image 7
Hotel Uvala Dubrovnik image 8
Hotel Uvala Dubrovnik image 9
Hotel Uvala Dubrovnik image 10
Hotel Uvala Dubrovnik image 11
Hotel Uvala Dubrovnik image 12
Hotel Uvala Dubrovnik image 13
Hotel Uvala Dubrovnik image 14
Hotel Uvala Dubrovnik image 15
Hotel Uvala Dubrovnik image 16

  • Comfortabel resort-hotel
  • Op het schiereiland Lapad
  • Vlak bij het strand
  • Dubrovnik gemakkelijk bereikbaar
holiday review8,9
holiday review8

Hotel Uvala Dubrovnik

Geniet van het heerlijk rustig gelegen hotel Uvala, op het schiereiland Lapad. Het wordt omgeven door de prachtige helderblauwe zee en groene dennenbossen. Op slechts 90 meter vind je verschillende populaire stranden. Met 15 minuten rijden sta je in het prachtige oude centrum van Dubrovnik. Lokale bussen stoppen direct tegenover het hotel. Het hotel biedt een binnen- en een buitenzwembad en er zijn uitgebreide wellness-faciliteiten aanwezig. In het restaurant kun je terecht voor een heerlijk diner of een goede wijn. Vanaf het zomerterras heb je een waanzinnig uitzicht op de baai van Lapad. Hier geniet je in de ochtend van een kop koffie of later op de dag van een kleurrijke cocktail. Met een verblijf in dit prachtige resort zit je zeker goed!

Transfer

Het is mogelijk om een privé-retourtransfer (€ 35,- p.p.) bij te boeken. Klik op ‘Boek nu’, vul je gegevens in en voeg in de volgende stap van het boekingsproces de transfer toe.

Kamerfaciliteiten

De elegant ingerichte kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie en een balkon. Je kunt er gratis gebruik maken van WiFi. Het is een heerlijke, rustige plek om bij te komen aan het einde van de dag.

Verzorging

Maak je keuze tussen een verblijf op basis van logies en ontbijt of halfpension. De gewenste keuze selecteer je boven de prijstabel. De exacte inhoud van het verzorgingstype is afhankelijk van de regels die het hotel hanteert.
Selecteer het aantal personen en de vertrekdatum. Klik daarna op een prijs in de tabel voor een berekening van de reissom.
2018:
2019:
Helaas kunnen we nu geen prijsinformatie geven. Probeer de pagina te vernieuwen of neem  contact op met een van onze reisspecialisten, we helpen je graag verder

Extra informatie

  • Voordelige prijzen: Deze reis bestaat uit losse onderdelen en wordt in opdracht van de hoofdboeker vastgelegd. Dat wil zeggen dat er gebruik gemaakt wordt van de voordeligste tarieven die dagelijks door de luchtvaartmaatschappijen aangeboden worden. GoMundo is in deze geen partij bij het vastleggen van de losse onderdelen en je geniet altijd van de meest voordelige prijs!
  • Extra kosten: De prijzen in de prijstabel zijn inclusief vlucht en verblijf en exclusief boekingskosten van € 25,- per boeking.
  • Transfers: Een transfer is niet standaard inbegrepen tenzij anders vermeld. Als er voor deze reis een transfer beschikbaar is kun je dat, indien gewenst, op de volgende pagina toevoegen.
  • Bagage: Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen is handbagage standaard inbegrepen maar dien je te betalen voor ruimbagage (optioneel bij te boeken).
  • Toeristenbelasting: Lokale toeristenbelasting dien je ter plaatse te voldoen.
Prijs
Prijs p.p.: plus
€ {{price}}
Boekingskosten:
€ {{fee}}

Totaalprijs:
€ {{total}}

hotel

Uvala  star-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-check

Dubrovnik
nu vanaf € {{Prijs_pack}},- p.p.