Traditional Village Houses Skarinou Larnaca image 1
Traditional Village Houses Skarinou Larnaca image 2
Traditional Village Houses Skarinou Larnaca image 3
Traditional Village Houses Skarinou Larnaca image 4
Traditional Village Houses Skarinou Larnaca image 5
Traditional Village Houses Skarinou Larnaca image 6

Traditional Village Houses Skarinou   star-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-check  Vakantie Larnaca

Bekijk prijzen
  • Gelegen in een prachtig bergachtige omgeving
  • Heerlijk buitenzwembad
  • Verschillende verzorgingstypes beschikbaar
holiday review8,8
holiday review9

Traditional Village Houses

De rustige huizen van Traditional Village Houses liggen in de prachtige natuurlijke omgeving van Skarinou. Met een bijzonder uitzicht op de bergen. Het strand ligt op slechts 13 kilometer afstand van de accommodatie.

Bij de Traditional Village Houses kom je heerlijk tot rust aan het buitenzwembad of op de schaduwrijke terrassen. Het is de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van Cyprus. Vanuit hier kan je heerlijk wandelen in de bergachtige omgeving of genieten op het strand. In de accommodatie kan je gratis gebruik maken van WiFi.

Transfer

Het is mogelijk om een privé retourtransfer (€ 45,- p.p.) bij te boeken. Klik op ‘Boek nu’, vul je gegevens in en voeg in de volgende stap van het boekingsproces de transfer toe.

Kamerfaciliteiten

De rustieke accommodatie van Traditional Villagge Houses zijn voorzien van houten meubilair, een balkon, airconditioning en een kitchenette.

Verzorging

Maak je keuze tussen een verblijf op basis van logies, logies en ontbijt of halfpension. Het gewenste verzorgingstype selecteer je boven de prijstabel. De exacte inhoud van het verzorgingstype is afhankelijk van de regels die het hotel hanteert.
Selecteer het aantal personen en de vertrekdatum. Klik daarna op een prijs in de tabel voor een berekening van de reissom.
2018:
2019:
Helaas kunnen we nu geen prijsinformatie geven. Probeer de pagina te vernieuwen of neem  contact op met een van onze reisspecialisten, we helpen je graag verder

Extra informatie

  • Voordelige prijzen: Deze reis bestaat uit losse onderdelen en wordt in opdracht van de hoofdboeker vastgelegd. Dat wil zeggen dat er gebruik gemaakt wordt van de voordeligste tarieven die dagelijks door de luchtvaartmaatschappijen aangeboden worden. GoMundo is in deze geen partij bij het vastleggen van de losse onderdelen en je geniet altijd van de meest voordelige prijs!
  • Extra kosten: De prijzen in de prijstabel zijn inclusief vlucht en verblijf en exclusief boekingskosten van € 25,- per boeking.
  • Transfers: Een transfer is niet standaard inbegrepen tenzij anders vermeld. Als er voor deze reis een transfer beschikbaar is kun je dat, indien gewenst, op de volgende pagina toevoegen.
  • Bagage: Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen is handbagage standaard inbegrepen maar dien je te betalen voor ruimbagage (optioneel bij te boeken).
  • Toeristenbelasting: Lokale toeristenbelasting dien je ter plaatse te voldoen.
Prijs
Prijs p.p.: plus
€ {{price}}
Boekingskosten:
€ {{fee}}

Totaalprijs:
€ {{total}}

hotel

Traditional Village Houses Skarinou  star-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-check

Larnaca
nu vanaf € {{Prijs_pack}},- p.p.