Hotel Roca Mar Madeira image 1
Hotel Roca Mar Madeira image 2
Hotel Roca Mar Madeira image 3
Hotel Roca Mar Madeira image 4
Hotel Roca Mar Madeira image 5
Hotel Roca Mar Madeira image 6
Hotel Roca Mar Madeira image 7
Hotel Roca Mar Madeira image 8
Hotel Roca Mar Madeira image 9
Hotel Roca Mar Madeira image 10
Hotel Roca Mar Madeira image 11

Roca Mar   star-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-check  Vakantie Madeira

Bekijk prijzen
  • Prachtige ligging op een klif met waanzinnig uitzicht
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Verzorging op basis van logies & ontbijt of halfpension
holiday review7,7
holiday review8

Hotel Roca Mar Madeira

Het heerlijke viersterrenhotel Roca Mar heeft een prachtige ligging bovenop een rots en kijkt uit over de blauwe oceaan. Er is een buitenzwembad, een solarium en een restaurant gespecialiseerd in visgerechten. In de bar geniet je van een drankje met live muziek. Vanaf het hotel rijdt er drie keer per dag een gratis pendeldienst naar Funchal.

Transfer

Het is mogelijk om een gedeelde retourtransfer (€ 25,- p.p.) bij te boeken. Klik op ‘Boek nu’, vul je gegevens in en voeg in de volgende stap van het boekingsproces de transfer toe.

Kamerfaciliteiten

Je verblijft in een ruime en moderne kamer voorzien van eigen badkamer en balkon. Ook is er een tv met kabelzenders en zithoek.

Verzorging

Je verblijft op basis van logies en ontbijt of halfpension. Het gewenste verzorgingstype selecteer je boven de prijstabel. De exacte inhoud van het verzorgingstype is afhankelijk van de regels die het hotel hanteert.
Selecteer het aantal personen en de vertrekdatum. Klik daarna op een prijs in de tabel voor een berekening van de reissom.
2017:
2018:
Helaas kunnen we nu geen prijsinformatie geven. Probeer de pagina te vernieuwen of neem  contact op met een van onze reisspecialisten, we helpen je graag verder

Extra informatie

  • Voordelige prijzen: Deze reis bestaat uit losse onderdelen en wordt in opdracht van de hoofdboeker vastgelegd. Dat wil zeggen dat er gebruik gemaakt wordt van de voordeligste tarieven die dagelijks door de luchtvaartmaatschappijen aangeboden worden. GoMundo is in deze geen partij bij het vastleggen van de losse onderdelen en je geniet altijd van de meest voordelige prijs!
  • Extra kosten: De prijzen in de prijstabel zijn inclusief vlucht en verblijf en exclusief boekingskosten van € 25,- per boeking.
  • Transfers: Een transfer is niet standaard inbegrepen tenzij anders vermeld. Als er voor deze reis een transfer beschikbaar is kun je dat, indien gewenst, op de volgende pagina toevoegen.
  • Bagage: Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen is handbagage standaard inbegrepen maar dien je te betalen voor ruimbagage (optioneel bij te boeken).
  • Toeristenbelasting: Lokale toeristenbelasting dien je ter plaatse te voldoen.
Prijs
Prijs p.p.: plus
€ {{price}}
Boekingskosten:
€ {{fee}}

Totaalprijs:
€ {{total}}

hotel

Roca Mar  star-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-check

Madeira
nu vanaf € {{Prijs_pack}},- p.p.