Riviera Resort Malta image 1
Riviera Resort Malta image 2
Riviera Resort Malta image 3
Riviera Resort Malta image 4
Riviera Resort Malta image 5
Riviera Resort Malta image 6
Riviera Resort Malta image 7
Riviera Resort Malta image 8
Riviera Resort Malta image 9
Riviera Resort Malta image 10
Riviera Resort Malta image 11

Labranda Riviera Premium Resort and Spa   star-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-check  Vakantie Malta

Bekijk prijzen
  • Dicht bij het grootste strand van Malta
  • Buiten- en binnen zwembaden
  • Verzorging op basis van logies of all-inclusive
holiday review7

Riviera Resort Malta

Het vier sterren Riviera Resort & Spa heeft een rustige, schilderachtige ligging in het noorden van Malta, direct aan de Middellandse Zee. De badplaats Mellieha Bay waar je het grootste zandstrand van het eiland vindt en de Gozo ferryterminal liggen op slechts 1 kilometer van het hotel en de luchthaven van Malta ligt op slechts 30 minuten rijden.

Het Riviera Resort beschikt over twee buitenzwembaden met groot zonneterras en een verwarmd binnenzwembad. Ook heb je toegang tot de Hola Beach Club en het privéstrand van het hotel inclusief gratis gebruik van ligstoelen. De sportievelingen onder ons kunnen terecht in de fitnessruimte of op de squashbaan en wie toe is aan ontspanning kan zijn/haar hart ophalen in de Thallasso Spa van maar liefst 1000 vierkante meter. En wie honger of dorst heeft kan terecht in een van de restaurants, stijlvolle lounges of bars van het hotel!

Sportfaciliteiten

Verzorging

Het gewenste verzorgingstype selecteer je boven de prijstabel. De exacte inhoud van het verzorgingstype is afhankelijk van de regels die het hotel hanteert.
Selecteer het aantal personen en de vertrekdatum. Klik daarna op een prijs in de tabel voor een berekening van de reissom.
2018:
2019:
Helaas kunnen we nu geen prijsinformatie geven. Probeer de pagina te vernieuwen of neem  contact op met een van onze reisspecialisten, we helpen je graag verder

Extra informatie

  • Voordelige prijzen: Deze reis bestaat uit losse onderdelen en wordt in opdracht van de hoofdboeker vastgelegd. Dat wil zeggen dat er gebruik gemaakt wordt van de voordeligste tarieven die dagelijks door de luchtvaartmaatschappijen aangeboden worden. GoMundo is in deze geen partij bij het vastleggen van de losse onderdelen en je geniet altijd van de meest voordelige prijs!
  • Extra kosten: De prijzen in de prijstabel zijn inclusief vlucht en verblijf en exclusief boekingskosten van € 25,- per boeking.
  • Transfers: Een transfer is niet standaard inbegrepen tenzij anders vermeld. Als er voor deze reis een transfer beschikbaar is kun je dat, indien gewenst, op de volgende pagina toevoegen.
  • Bagage: Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen is handbagage standaard inbegrepen maar dien je te betalen voor ruimbagage (optioneel bij te boeken).
  • Toeristenbelasting: Lokale toeristenbelasting dien je ter plaatse te voldoen.
Prijs
Prijs p.p.: plus
€ {{price}}
Boekingskosten:
€ {{fee}}

Totaalprijs:
€ {{total}}

hotel

Labranda Riviera Premium Resort and Spa  star-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-check

Malta
nu vanaf € {{Prijs_pack}},- p.p.