image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
Appartementen Elarin Rhodos image 1
Appartementen Elarin Rhodos image 2
Appartementen Elarin Rhodos image 3
Appartementen Elarin Rhodos image 4
Appartementen Elarin Rhodos image 5
Appartementen Elarin Rhodos image 6
Appartementen Elarin Rhodos image 7
Appartementen Elarin Rhodos image 8
Appartementen Elarin Rhodos image 9
Appartementen Elarin Rhodos image 10
Appartementen Elarin Rhodos image 11

  • Vele restaurants/winkeltjes/cafés/bars in de buurt
  • Kleinschalig en persoonlijk appartementcomplex
  • Verzorging op basis van logies of logies en ontbijt
holiday review9

Appartementen Elarin Rhodos

Het kleinschalige appartementencomplex Elarin ligt aan de rand van het stadje Faliraki. Hier vind je veel gezellige restaurants, winkeltjes, cafés, bars en andere uitgaansgelegenheden. Het schone zandstrand van Faliraki ligt op slechts 500 meter lopen en Rhodos-Stad en de luchthaven liggen op ongeveer 15 kilometer van dit gewaardeerde complex. Geniet heerlijk van het zonnetje in het zwembad met apart kinderbad of kom helemaal tot rust op de gratis ligbedden! 

Transfer

Het is mogelijk om een gedeelde retourtransfer (€ 25,- p.p.) bij te boeken. Klik op ‘Boek nu’, vul je gegevens in en voeg in de volgende stap van het boekingsproces de transfer toe.

Verzorging

Het gewenste verzorgingstype selecteer je boven de prijstabel. De exacte inhoud van het verzorgingstype is afhankelijk van de regels die het hotel hanteert.
Selecteer het aantal personen en de vertrekdatum. Klik daarna op een prijs in de tabel voor een berekening van de reissom.
2018:
Helaas kunnen we nu geen prijsinformatie geven. Probeer de pagina te vernieuwen of neem  contact op met een van onze reisspecialisten, we helpen je graag verder

Extra informatie

  • Voordelige prijzen: Deze reis bestaat uit losse onderdelen en wordt in opdracht van de hoofdboeker vastgelegd. Dat wil zeggen dat er gebruik gemaakt wordt van de voordeligste tarieven die dagelijks door de luchtvaartmaatschappijen aangeboden worden. GoMundo is in deze geen partij bij het vastleggen van de losse onderdelen en je geniet altijd van de meest voordelige prijs!
  • Extra kosten: De prijzen in de prijstabel zijn inclusief vlucht en verblijf en exclusief boekingskosten van € 25,- per boeking.
  • Transfers: Een transfer is niet standaard inbegrepen tenzij anders vermeld. Als er voor deze reis een transfer beschikbaar is kun je dat, indien gewenst, op de volgende pagina toevoegen.
  • Bagage: Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen is handbagage standaard inbegrepen maar dien je te betalen voor ruimbagage (optioneel bij te boeken).
  • Toeristenbelasting: Lokale toeristenbelasting dien je ter plaatse te voldoen.
Prijs
Prijs p.p.: plus
€ {{price}}
Boekingskosten:
€ {{fee}}

Totaalprijs:
€ {{total}}

hotel

Elarin  star-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-check

Rhodos
nu vanaf € {{Prijs_pack}},- p.p.