image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
Hotel Filerimos Rhodos image 1
Hotel Filerimos Rhodos image 2
Hotel Filerimos Rhodos image 3
Hotel Filerimos Rhodos image 4
Hotel Filerimos Rhodos image 5
Hotel Filerimos Rhodos image 6
Hotel Filerimos Rhodos image 7
Hotel Filerimos Rhodos image 8
Hotel Filerimos Rhodos image 9
Hotel Filerimos Rhodos image 10

Filerimos Village   star-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-check  Vakantie Rhodos

Bekijk prijzen
  • Slechts 5 kilometer van de luchthaven
  • Prachtige grote tuin van 40.000 vierkante meter
  • Diverse verzorgingstypes beschikbaar
holiday review6,2
holiday review6

Filerimos Village Rhodso

Filerimos Village ligt op het eiland Rhodos, tussen Ialyssos en het dorp Kremasti. Het resort heeft maar liefst 3 zwembaden, een zonneterras en een zwembadbar die worden omgeven door een prachtige en grote tuin (40.000 m2!). De kamers en studio's van het Filerimos hebben airconditioning en een balkon met uitzicht op het zwembad, de tuin of de Egeïsche Zee.

Er wordt dagelijks een continentaal of een volledig Engels ontbijt geserveerd in de eetzaal. Het restaurant van Filerimos serveert Griekse en mediterrane gerechten bij het zwembad. Je kunt ook de hele dag door genieten van koffie en andere drankjes van de zwembadbar.

Er is in het resort meer dan genoeg te doen: zo is er een spellenkamer, een tafeltennistafel en een speeltuin. Op verzoek kunnen er ook massages worden geregeld. Een keer per week wordt er een Griekse avond georganiseerd.

Filerimos Village ligt op 8 km van Rhodos-stad en de haven. Naar Ialyssos-stad is het 3 km en het is 42 km rijden naar Lindos. Je kunt bij het hotel een auto huren en er wordt gratis parkeergelegenheid geboden.

Transfer

Het is mogelijk om een gedeelde retourtransfer (€ 25,- p.p.) bij te boeken. Klik op ‘Boek nu’, vul je gegevens in en voeg in de volgende stap van het boekingsproces de transfer toe.

Kamerfaciliteiten

De kamers en studio's van het Filerimos hebben airconditioning en een balkon met uitzicht op het zwembad, de tuin of de Egeïsche Zee.

Verzorging

Het gewenste verzorgingstype selecteer je boven de prijstabel. De exacte inhoud van het verzorgingstype is afhankelijk van de regels die het hotel hanteert.
Selecteer het aantal personen en de vertrekdatum. Klik daarna op een prijs in de tabel voor een berekening van de reissom.
2018:
2019:
Helaas kunnen we nu geen prijsinformatie geven. Probeer de pagina te vernieuwen of neem  contact op met een van onze reisspecialisten, we helpen je graag verder

Extra informatie

  • Voordelige prijzen: Deze reis bestaat uit losse onderdelen en wordt in opdracht van de hoofdboeker vastgelegd. Dat wil zeggen dat er gebruik gemaakt wordt van de voordeligste tarieven die dagelijks door de luchtvaartmaatschappijen aangeboden worden. GoMundo is in deze geen partij bij het vastleggen van de losse onderdelen en je geniet altijd van de meest voordelige prijs!
  • Extra kosten: De prijzen in de prijstabel zijn inclusief vlucht en verblijf en exclusief boekingskosten van € 25,- per boeking.
  • Transfers: Een transfer is niet standaard inbegrepen tenzij anders vermeld. Als er voor deze reis een transfer beschikbaar is kun je dat, indien gewenst, op de volgende pagina toevoegen.
  • Bagage: Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen is handbagage standaard inbegrepen maar dien je te betalen voor ruimbagage (optioneel bij te boeken).
  • Toeristenbelasting: Lokale toeristenbelasting dien je ter plaatse te voldoen.
Prijs
Prijs p.p.: plus
€ {{price}}
Boekingskosten:
€ {{fee}}

Totaalprijs:
€ {{total}}

hotel

Filerimos Village  star-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-check

Rhodos
nu vanaf € {{Prijs_pack}},- p.p.