Hotel Lutania Beach Rhodos image 1
Hotel Lutania Beach Rhodos image 2
Hotel Lutania Beach Rhodos image 3
Hotel Lutania Beach Rhodos image 4
Hotel Lutania Beach Rhodos image 5
Hotel Lutania Beach Rhodos image 6
Hotel Lutania Beach Rhodos image 7
Hotel Lutania Beach Rhodos image 8
Hotel Lutania Beach Rhodos image 9
Hotel Lutania Beach Rhodos image 10
Hotel Lutania Beach Rhodos image 11
Hotel Lutania Beach Rhodos image 12

  • Vlakbij het centrum van Kolymbia
  • Aan het strand
  • Keuze uit logies & ontbijt of all inclusive
holiday review7
holiday review7

Hotel Lutania Beach Rhodos

Het Lutania Beach Hotel ligt op circa 400 meter afstand van het centrum van Kolymbia en vlak naast een prachtig strand. Het hotel heeft een heerlijk zwembad met ligbedden en door de ligging aan het strand kun je ook daar eenvoudig een plekje zoeken. In de zomermaanden is er een animatieteam aanwezig dat onder andere Griekse avonden organiseert.

Transfer

Het is mogelijk om een gedeelde retourtransfer (€ 25,- p.p.) bij te boeken. Klik op ‘Boek nu’, vul je gegevens in en voeg in de volgende stap van het boekingsproces de transfer toe.

Kamerfaciliteiten

De kamers hebben uitzicht op de tuin en zijn uitgerust met telefoon, televisie, koelkastje en een balkon met zitje. Airconditioning is beschikbaar tussen 15 juni en 15 september. De badkamer heeft een douche of bad en een haardroger.

Verzorging

Je verblijft hier op basis van logies en ontbijt of all inclusive. Het gewenste verzorgingstype selecteer je boven de prijstabel. De exacte inhoud van het verzorgingstype is afhankelijk van de regels die het hotel hanteert.
Selecteer het aantal personen en de vertrekdatum. Klik daarna op een prijs in de tabel voor een berekening van de reissom.
2017:
Helaas kunnen we nu geen prijsinformatie geven. Probeer de pagina te vernieuwen of neem  contact op met een van onze reisspecialisten, we helpen je graag verder

Extra informatie

  • Voordelige prijzen: Deze reis bestaat uit losse onderdelen en wordt in opdracht van de hoofdboeker vastgelegd. Dat wil zeggen dat er gebruik gemaakt wordt van de voordeligste tarieven die dagelijks door de luchtvaartmaatschappijen aangeboden worden. GoMundo is in deze geen partij bij het vastleggen van de losse onderdelen en je geniet altijd van de meest voordelige prijs!
  • Extra kosten: De prijzen in de prijstabel zijn inclusief vlucht en verblijf en exclusief boekingskosten van € 25,- per boeking.
  • Transfers: Een transfer is niet standaard inbegrepen tenzij anders vermeld. Als er voor deze reis een transfer beschikbaar is kun je dat, indien gewenst, op de volgende pagina toevoegen.
  • Bagage: Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen is handbagage standaard inbegrepen maar dien je te betalen voor ruimbagage (optioneel bij te boeken).
  • Toeristenbelasting: Lokale toeristenbelasting dien je ter plaatse te voldoen.
Prijs
Prijs p.p.: plus
€ {{price}}
Boekingskosten:
€ {{fee}}

Totaalprijs:
€ {{total}}

hotel

Lutania Beach  star-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-check

Rhodos
nu vanaf € {{Prijs_pack}},- p.p.