Sabina Hotel Rhodos image 1
Sabina Hotel Rhodos image 2
Sabina Hotel Rhodos image 3
Sabina Hotel Rhodos image 4
Sabina Hotel Rhodos image 5
Sabina Hotel Rhodos image 6
Sabina Hotel Rhodos image 7
Sabina Hotel Rhodos image 8
Sabina Hotel Rhodos image 9
Sabina Hotel Rhodos image 10
Sabina Hotel Rhodos image 11
Sabina Hotel Rhodos image 12
Sabina Hotel Rhodos image 13

  • Vele leuke watersporten in de buurt
  • 100 meter van het strand
  • Verzorging op basis van logies en ontbijt of halfpension
holiday review8
holiday review7

Sabina Hotel Rhodos

Het Sabina Hotel is 100 meter van het strand gelegen en heeft een heerlijk zwembad met terras en een groene tuin. Op het strand worden tegen betaling diverse watersporten aangeboden. In het restaurant worden lokale en internationale gerechten geserveerd en bij de bar bij het zwembad worden drankjes geserveerd.
Het beroemde Butterflies Valley en de oude stad Kamiros liggen op enkele kilometers afstand.

Transfer

Het is mogelijk om een gedeelde retourtransfer (€ 25,- p.p.) bij te boeken. Klik op ‘Boek nu’, vul je gegevens in en voeg in de volgende stap van het boekingsproces de transfer toe.

Kamerfaciliteiten

De nette kamers zijn voorzien van televisie, zitje, balkon, telefoon en badkamer met douche en haardroger. Airconditioning is tegen betaling ter plaatse bij te boeken.

Verzorging

Het gewenste verzorgingstype selecteer je boven de prijstabel. De exacte inhoud van het verzorgingstype is afhankelijk van de regels die het hotel hanteert.
Selecteer het aantal personen en de vertrekdatum. Klik daarna op een prijs in de tabel voor een berekening van de reissom.
2017:
Helaas kunnen we nu geen prijsinformatie geven. Probeer de pagina te vernieuwen of neem  contact op met een van onze reisspecialisten, we helpen je graag verder

Extra informatie

  • Voordelige prijzen: Deze reis bestaat uit losse onderdelen en wordt in opdracht van de hoofdboeker vastgelegd. Dat wil zeggen dat er gebruik gemaakt wordt van de voordeligste tarieven die dagelijks door de luchtvaartmaatschappijen aangeboden worden. GoMundo is in deze geen partij bij het vastleggen van de losse onderdelen en je geniet altijd van de meest voordelige prijs!
  • Extra kosten: De prijzen in de prijstabel zijn inclusief vlucht en verblijf en exclusief boekingskosten van € 25,- per boeking.
  • Transfers: Een transfer is niet standaard inbegrepen tenzij anders vermeld. Als er voor deze reis een transfer beschikbaar is kun je dat, indien gewenst, op de volgende pagina toevoegen.
  • Bagage: Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen is handbagage standaard inbegrepen maar dien je te betalen voor ruimbagage (optioneel bij te boeken).
  • Toeristenbelasting: Lokale toeristenbelasting dien je ter plaatse te voldoen.
Prijs
Prijs p.p.: plus
€ {{price}}
Boekingskosten:
€ {{fee}}

Totaalprijs:
€ {{total}}

hotel

Sabina Hotel  star-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-check

Rhodos
nu vanaf € {{Prijs_pack}},- p.p.