Veilig betalen via

Fly drive IJsland

Boek bij Bebsy jouw goedkope fly drive Reykjavik! Met een eigen huurauto ontdek je gemakkelijk de mooie omgeving. Het Noorderlicht, geisers en hoge watervallen. Laat je betoveren door de unieke highlights van IJsland. Als bezoeker heb je een ruime keuze aan belevenissen en elk seizoen heeft zijn eigen fascinerende schoonheid. Neem een heerlijk warm IJslands bad in de Blue Lagoon, bezoek de gletsjerlagune voor een waanzinnige zonsondergang of ga duiken bij de Silfra kloof, een wereldplek met meer dan 100 meter zicht! Ook de stad Reykjavik is het ontdekken waard. Bekijk de mooie kerken, kathedralen en botanische tuinen of beklim de beroemde Hallgrimskerk voor een mooi uitzicht. Tijdens een vakantie IJsland kan je écht alle kanten op. Het magische IJsland ligt op slechts drie a vier uur vliegen. Veel mensen dromen ervan om het met hun eigen ogen te zien, ga jij je droom waarmaken? Boek dan nu jouw fly drive Reykjavik! 

{"product_type":"fly_and_drive","region_id":244,"last_filtered":""}end_last_filter
1

 

voorkeuren aanpassen
IJsland - WatervalIJsland - Blue LagoonIJsland - Silfra KloofIJsland - Geiser IJslandIJsland - PoollichtIJsland - ReykjavikIJsland - gullfossIJsland - Vulkaan KerioIJsland - Uitzichtivanaf749,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 7 overnachtingen
- Vertrek vanaf
- Vertrekdatum: 31 Januari 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Rondreis IJsland

IJsland / IJsland / Reykjavík + +
  • 8-daagse rondreis door het mooie IJsland
  • Verblijf in 5 met zorg geselecteerde hotels
  • Inclusief vlucht, verblijf, huurauto en ontbijt
bekijk vakantie
Gebouw van Hotel Laxnes op IJslandTweepersoonskamer van Hotel Laxnes op IJslandTweepersoonskamer van Hotel Laxnes op IJslandTweepersoonskamer van Hotel Laxnes op IJslandTweepersoonskamer van Hotel Laxnes op IJslandGebouw van Hotel Laxnes op IJslandLobby van Hotel Laxnes op IJslandLounge van Hotel Laxnes op IJslandPub van Hotel Laxnes op IJslandPub van Hotel Laxnes op IJslandPub van Hotel Laxnes op IJslandBar van Hotel Laxnes op IJslandBar van Hotel Laxnes op IJslandBar van Hotel Laxnes op IJslandivanaf475,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 4 overnachtingen
- Vertrek vanaf Zaventem
- Vertrekdatum: 22 Februari 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Laxnes

IJsland / IJsland / Mosfellsbaer9 + +
  • In de kustplaats Mosfellsbaer
  • Nette kamers
  • Verblijf op basis van logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
Uitzicht op Hotel Fosshotel Hekla op IJslandTweepersoonskamer van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandTweepersoonskamer van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandTweepersoonskamer van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandTweepersoonskamer van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandUitzicht op Hotel Fosshotel Hekla op IJslandHot tub van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandReceptie van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandGang van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandRestaurant van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandRestaurant van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandRestaurant van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandRestaurant van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandRestaurant van Hotel Fosshotel Hekla op IJslandivanaf569,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 4 overnachtingen
- Vertrek vanaf Zaventem
- Vertrekdatum: 11 Januari 2021
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Fosshotel Hekla

IJsland / IJsland / Brjansstadir8 + +
  • Op 30 minuten rijden van Gullfoss waterval en Geysir
  • Restaurant met IJslandse gerechten
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie

Hotels in IJsland op de kaart

INSPIRATIE #BEBSY

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Reykjavik