Veilig betalen via ideal visa
Zekerheden CalamiteitenFonds SGR


 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
 image
Ibiza Mar image 1
Ibiza Mar image 2
Ibiza Mar image 3
Ibiza Mar image 4
Appartementencomplex Ibiza Mar image 5
Ibiza Mar image 6
Ibiza Mar image 7
Ibiza Mar image 8
Ibiza Mar image 10
Ibiza Mar image 11

THB Naeco Ibiza Class   star-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-check  Vakantie Ibiza

Bekijk prijzen
  • Op 50 meter van het strand
  • Adults Only (16+)
  • Diverse verzorgingstypen beschikbaar
holiday review7,6

THB Ibiza Mar Adults Only

Het zeer populaire Ibiza Mar ligt in Bahia de Sant Antoni op slechts 50 meter van Es Puet Beach. Om Sant Antonio te bereiken moet je ongeveer een kwartiertje rijden. Het is de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke zonvakantie, met een groot aanbod aan activiteiten binnen (groot buitenzwembad, tafeltennis, biljart) en buiten (fietsen, duiken, snorkelen, windsurfen) het hotel.
THB Ibiza Mar is een Adults Only (16+) hotel.

Transfer

Je vliegt op de luchthaven van Ibiza. Vanaf hier kan je de bus nemen naar Aerop. Eivissa. Llegadas. Hier stap je over op een andere bus naar de halte H. Bergantin V. Deze bushalte ligt bij het hotel. Ook is het mogelijk om een gedeelde retourtransfer toe te voegen tijdens het boekingsproces. De kosten hiervan bedragen € 25,- per persoon.

Kamerfaciliteiten

Je verblijf wordt zo comfortabel mogelijk gemaakt door middel van airconditioning, een keuken (incl. magnetron), een loungeruimte en satelliet televisie in de appartementen van Ibiza Mar. Ook is er gratis WiFi beschikbaar in de gehele accommodatie, dus ook in de appartementen.

Verzorging

Maak je keuze tussen een verblijf op basis van logies, logies en ontbijt of all-inclusive. Het gewenste verzorgingstype selecteer je boven de prijstabel. De exacte inhoud van het verzorgingstype is afhankelijk van de regels die het hotel hanteert.
Selecteer het aantal personen en de vertrekdatum. Klik daarna op een prijs in de tabel voor een berekening van de reissom.
2020:
Helaas kunnen we nu geen prijsinformatie geven. Probeer de pagina te vernieuwen of neem  contact op met een van onze reisspecialisten, we helpen je graag verder

Extra informatie

  • Voordelige prijzen: Deze reis bestaat uit losse onderdelen en wordt in opdracht van de hoofdboeker vastgelegd. Dat wil zeggen dat er gebruik gemaakt wordt van de voordeligste tarieven die dagelijks door de luchtvaartmaatschappijen aangeboden worden. GoMundo is in deze geen partij bij het vastleggen van de losse onderdelen en je geniet altijd van de meest voordelige prijs!
  • Extra kosten: De prijzen in de prijstabel zijn inclusief vlucht en verblijf en exclusief boekingskosten van € 25,- per boeking.
  • Transfers: Een transfer is niet standaard inbegrepen tenzij anders vermeld. Als er voor deze reis een transfer beschikbaar is kun je dat, indien gewenst, op de volgende pagina toevoegen.
  • Bagage: Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen is handbagage standaard inbegrepen maar dien je te betalen voor ruimbagage (optioneel bij te boeken).
  • Toeristenbelasting: Lokale toeristenbelasting dien je ter plaatse te voldoen.
Prijs
Prijs p.p.: plus
€ {{price}}
Boekingskosten:
€ {{fee}}
Calamiteitenfonds:
€ {{calamity_fee}}

Totaalprijs:
€ {{total}}

hotel

THB Naeco Ibiza Class  star-rating-checkstar-rating-checkstar-rating-check

Ibiza
nu vanaf € {{Prijs_pack}},- p.p.