Veilig betalen via

Stedentrip Londen

Londen is met haar beroemde musea, prachtige gebouwen en Engelse pubs één van de leukste steden van Europa. De hippe wereldstad bruist en er is van alles te beleven. Geniet van een authentieke high tea, shop je suf in de kleurrijke winkelstraten of ontvlucht de drukte en wandel door het prachtige Hyde Park. Londen is zo veelzijdig, je wilt er zeker nog eens naar terug. Boek een goedkope stedentrip Londen en ontdek het zelf!

{"product_type":"city_trip","region_id":25,"last_filtered":""}end_last_filter
1

 

voorkeuren aanpassen
Tweepersoonskamer van Hotel President in LondenTweepersoonskamer van Hotel President in LondenEntree van Hotel President in LondenLobby en receptie van Hotel President in LondenLobby en receptie van Hotel President in LondenLobby van Hotel President in LondenBar van Hotel President in LondenBar van Hotel President in LondenRestaurant van Hotel President in LondenRestaurant van Hotel President in LondenOntbijt van Hotel President in Londenivanaf229,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf Amsterdam
- Vertrekdatum: 4 Augustus 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel President

Engeland / Londen / Bloomsburry7 +
  • In de wijk culturele Bloomsburry
  • Stijlvolle bar
  • Kies voor logies en ontbijt of halfpension
bekijk vakantie
Tweepersoonskamer van Hotel New London Carlton in LondenTweepersoonskamer van Hotel New London Carlton in LondenTweepersoonskamer van Hotel New London Carlton in LondenKeuken van een studio of appartement van Hotel New London Carlton in LondenKeuken van een studio of appartement van Hotel New London Carlton in LondenBadkamer van een tweepersoonskamer van Hotel New London Carlton in LondenEntree van Hotel New London Carlton in LondenReceptie van Hotel New London Carlton in LondenReceptie van Hotel New London Carlton in LondenOntbijtzaal van Hotel New London Carlton in LondenOntbijtzaal van Hotel New London Carlton in LondenOntbijtzaal van Hotel New London Carlton in Londenivanaf139,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf Amsterdam
- Vertrekdatum: 10 Juni 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel The New London Carlton

Engeland / Londen / Westminster9 +
  • Directe verbinding met het centrum van Londen
  • Luxe en moderne accommodaties
  • Je verblijft op basis van logies
bekijk vakantie
Hotel St Giles London – A St Giles in LondenTweepersoonskamer van Hotel St Giles London – A St Giles in LondenTweepersoonskamer van Hotel St Giles London – A St Giles in LondenHotel St Giles London – A St Giles in LondenReceptie van Hotel St Giles London – A St Giles in LondenReceptie van Hotel St Giles London – A St Giles in LondenLounge van Hotel St Giles London – A St Giles in LondenRestaurant van Hotel St Giles London – A St Giles in LondenRestaurant van Hotel St Giles London – A St Giles in LondenRestaurant van Hotel St Giles London – A St Giles in LondenBar van Hotel St Giles London – A St Giles in LondenZwembad van YMCA van Hotel St Giles London – A St Giles in LondenZwembad en fitnessruime van YMCA van Hotel St Giles London – A St Giles in LondenFitnessruimte van YMCA van Hotel St Giles London – A St Giles in LondenCasino van Hotel St Giles London – A St Giles in LondenLonden - Big Ben en rode busivanaf225,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf Amsterdam
- Vertrekdatum: 25 Juli 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel St Giles London – A St Giles

Engeland / Londen / Camden7 +
  • Op 2 minuten lopen van Oxford Street
  • Groot wellness- en fitnesscentrum
  • Je verblijft op basis van logies en ontbijt
bekijk vakantie

Hotels in Londen op de kaart

INSPIRATIE #BEBSY

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Londen