Veilig betalen via

Vakantie IJsland

Boek bij Bebsy jouw goedkope vakantie IJsland! Het Noorderlicht, geisers en hoge watervallen. Het zijn enkele van de unieke highlights die IJsland zo bijzonder maken. Als bezoeker heb je een ruime keuze aan belevenissen en elk seizoen heeft zijn eigen fascinerende schoonheid. Neem een heerlijk warm IJslands bad in de bekende Blue Lagoon, bezoek de gletsjerlagune voor een waanzinnige zonsondergang of ga duiken bij de Silfra kloof, een wereldplek met meer dan 100 meter zicht! Ook de stad Reykjavik is het ontdekken waard. Bekijk de mooie kerken, kathedralen en botanische tuinen of beklim de beroemde Hallgrimskerk voor een mooi uitzicht. Tijdens een vakantie IJsland kan je écht alle kanten op. Het magische IJsland ligt op slechts drie a vier uur vliegen en is beslist een bestemming waar je eens in je leven geweest moet zijn. 

{"product_type":"city_trip","region_id":43,"last_filtered":""}end_last_filter
1

 

voorkeuren aanpassen
Tweepersoonskamer van hotel Fosshotel LindTweepersoonskamer van hotel Fosshotel LindTweepersoonskamer van hotel Fosshotel LindBadkamer van hotel Fosshotel LindBadkamer van hotel Fosshotel LindReceptie van hotel Fosshotel LindRestaurant van hotel Fosshotel LindRestaurant van hotel Fosshotel LindVooraanzicht van hotel Fosshotel Lindivanaf289,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 3 overnachtingen
- Vertrek vanaf Amsterdam
- Vertrekdatum: 15 November 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Fosshotel Lind

IJsland / Reykjavik / Reykjavik8 +
  • Op loopafstand van de winkelstraat Laugavegur
  • Nette en mooie kamers 
  • Verblijf op basis van logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
Slaapkamer van hotel Exeter by Keahotels in ReykjavikSlaapkamer van hotel Exeter by Keahotels in ReykjavikSlaapkamer van hotel Exeter by Keahotels in ReykjavikSlaapkamer van hotel Exeter by Keahotels in ReykjavikBadkamer van hotel Exeter by Keahotels in ReykjavikBadkamer van hotel Exeter by Keahotels in ReykjavikBadkamer van hotel Exeter by Keahotels in ReykjavikReceptie van hotel Exeter by Keahotels in ReykjavikLounge van hotel Exeter by Keahotels in ReykjavikLounge van hotel Exeter by Keahotels in ReykjavikRestaurant van hotel Exeter by Keahotels in ReykjavikBuffet van hotel Exeter by Keahotels in ReykjavikBuffet van hotel Exeter by Keahotels in ReykjavikDrinken van hotel Exeter by Keahotels in ReykjavikBuffet van hotel Exeter by Keahotels in ReykjavikFitnessruimte van hotel Exeter by Keahotels in ReykjavikFitnessruimte van hotel Exeter by Keahotels in ReykjavikSauna van hotel Exeter by Keahotels in ReykjavikSauna van hotel Exeter by Keahotels in ReykjavikIngang van hotel Exeter by Keahotels in Reykjavikivanaf425,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 3 overnachtingen
- Vertrek vanaf Amsterdam
- Vertrekdatum: 1 November 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Exeter by Keahotels

IJsland / Reykjavik / Reykjavik9 +
  • In de oude haven van Reykjavik
  • Modern designhotel
  • Je hebt keuze uit logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
Slaapkamer van hotel Fosshotel Baron in ReykjavikSlaapkamer van hotel Fosshotel Baron in ReykjavikSlaapkamer van hotel Fosshotel Baron in ReykjavikSlaapkamer van hotel Fosshotel Baron in ReykjavikSlaapkamer van hotel Fosshotel Baron in ReykjavikBadkamer van hotel Fosshotel Baron in ReykjavikLounge van hotel Fosshotel Baron in ReykjavikLounge van hotel Fosshotel Baron in ReykjavikRestaurant van hotel Fosshotel Baron in ReykjavikRestaurant van hotel Fosshotel Baron in ReykjavikRestaurant van hotel Fosshotel Baron in ReykjavikHotel Fosshotel Baron in Reykjavikivanaf299,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 3 overnachtingen
- Vertrek vanaf Amsterdam
- Vertrekdatum: 15 November 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Fosshotel Baron

IJsland / Reykjavik / Reykjavik8 +
  • Op loopafstand van winkelstraat Laugavegur
  • Eenvoudige, comfortabele kamers
  • Verblijf op basis van logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie

Hotels in Reykjavik op de kaart

INSPIRATIE #BEBSY

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Reykjavik