Veilig betalen via

Stedentrip Fez

Op zoek naar een goedkope stedentrip Fez? Het fotogenieke Fez is de oudste stad in Marokko en één van de vier Koningssteden. Het is er wat rustiger dan in Marrakech, waardoor de traditionele Marokkaanse cultuur perfect tot zijn recht komt. In de magische Medina met sfeervolle straatjes hebben auto’s plaatsgemaakt voor ezels en kamelen. In de kleurrijke souks vind je de meest prachtige tapijten, olielampen en aardewerken. Ook de Marokkaanse keuken is voor velen een hoogtepunt tijdens een citytrip Fez. Boek jouw stedentrip Fez bij Bebsy en ga terug in de tijd!

{"product_type":"city_trip","region_id":72,"last_filtered":""}end_last_filter
1

 

voorkeuren aanpassen
Buitenzwembad van Hotel Barcelo Fes Medina in FezTweepersoonskamer van Hotel Barcelo Fes Medina in FezSuite van Hotel Barcelo Fes Medina in FezZitgedeelte in Suite van Hotel Barcelo Fes Medina in FezBuitenzwembad en ligbedden van Hotel Barcelo Fes Medina in FezBuitenkant van Hotel Barcelo Fes Medina in FezBuitenkant van Hotel Barcelo Fes Medina in FezLoby van Hotel Barcelo Fes Medina in FezLoby van Hotel Barcelo Fes Medina in FezReceptie van Hotel Barcelo Fes Medina in FezZitgedeelte in de loby van Hotel Barcelo Fes Medina in FezZitgedeelte bij massageruimte van Hotel Barcelo Fes Medina in FezRestaurant van Hotel Barcelo Fes Medina in Fez in FezRestaurant van Hotel Barcelo Fes Medina in FezMassageruimte van Hotel Barcelo Fes Medina in FezSauna van Hotel Barcelo Fes Medina in FezKapper van Hotel Barcelo Fes Medina in FezFitnessruimte van Hotel Barcelo Fes Medina in Fezivanaf195,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 3 overnachtingen
- Vertrek vanaf Eindhoven
- Vertrekdatum: 29 November 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Barceló Fès Medina

Marokko / Fez / Fez8 +
  • In het hart van de nieuwe stad
  • Modern hotel met heerlijk zwembad
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
Riad Au 20 Jasmins 1Riad Au 20 Jasmins 2Riad Au 20 Jasmins 3Riad Au 20 Jasmins 4Riad Au 20 Jasmins 5Riad Au 20 Jasmins 6Riad Au 20 Jasmins 7Riad Au 20 Jasmins 8Riad Au 20 Jasmins 9Riad Au 20 Jasmins 10Riad Au 20 Jasmins 11ivanaf255,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 3 overnachtingen
- Vertrek vanaf Charleroi
- Vertrekdatum: 11 September 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Riad Au 20 Jasmins

Marokko / Fez / Medina10 +
  • Op het Batha-plein in het hart van Fez
  • Bijzondere kamers met handgeschilderden meubels
  • Keuze uit logies en ontbijt, halfpension of volpension
bekijk vakantie
Terras van Riad Dar Guennoun FezBinnenplaats van Riad Dar Guennoun Feztweepersoonskamer van Riad Dar Guennoun FezNachtlampje bij een bed van Riad Dar Guennoun FezHoek van een kamer van Riad Dar Guennoun FezBinnenplaats van Riad Dar Guennoun FezBinnenplaats van Riad Dar Guennoun FezEen schaal bij Riad Dar Guennoun FezMuur van Riad Dar Guennoun Fezivanaf175,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 3 overnachtingen
- Vertrek vanaf Charleroi
- Vertrekdatum: 9 Oktober 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Riad Dar Guennoun

Marokko / Fez / Fez10 +
  • 5 minuten lopen naar de soeks
  • Prachtige en sfeervolle riad
  • Verblijf op basis van logies & ontbijt 
bekijk vakantie

Hotels in Fez op de kaart

INSPIRATIE #BEBSY

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Fez