Veilig betalen via

Stedentrip Krakau

Heb je al eens nagedacht over een goedkope stedentrip Krakau? Het historische centrum van de stad is vrijwel ongeschonden de Tweede Wereldoorlog door gekomen waardoor het er vol staat met prachtige architectuur. De oudste gebouwen zijn soms ruim 800 jaar oud! Tijdens een citytrip Krakau geniet je van een sprookjesachtige sfeer, een rijke geschiedenis en uitstekende gastronomie. In 2014 is de stad zelfs bekroond tot meest populaire stad voor een enerverende citytrip. Laat je verrassen door een stedentrip Krakau!

{"product_type":"city_trip","region_id":88,"last_filtered":""}end_last_filter
1

 

voorkeuren aanpassen
Hotel Wyspiański 1Hotel Wyspiański 2d zHotel Wyspiański 4Hotel Wyspiański 5Hotel Wyspiański 6Hotel Wyspiański 7Hotel Wyspiański 8Hotel Wyspiański 9Hotel Wyspiański 10Hotel Wyspiański 11Hotel Wyspiański 12Hotel Wyspiański 13Hotel Wyspiański 14Hotel Wyspiański 15Hotel Wyspiański 16Hotel Wyspiański 17ivanaf119,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf Eindhoven
- Vertrekdatum: 26 Oktober 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Wyspiański

Polen / Krakau / Oude Stad8 +
  • Op 5 minuten lopen van de Grote Markt
  • Eigen fitnessruimte en souvenirwinkel
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
Buitenaanzicht van aparthotel Yarden in KrakauTweepersoonskamer van aparthotel Yarden in KrakauTweepersoonskamer van aparthotel Yarden in KrakauTweepersoonskamer van aparthotel Yarden in KrakauTweepersoonskamer van aparthotel Yarden in KrakauTweepersoonskamer van aparthotel Yarden in KrakauBadkamer van een tweepersoonskamer van aparthotel Yarden in KrakauHal van aparthotel Yarden in KrakauReceptie van aparthotel Yarden in KrakauOntbijtzaal van aparthotel Yarden in KrakauOntbijtbuffet van aparthotel Yarden in KrakauHuurfietsen van aparthotel Yarden in KrakauKrakau - Grote Marktivanaf125,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf Charleroi
- Vertrekdatum: 25 November 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Aparthotel Yarden

Polen / Krakau / Oude Stad9 +
  • Centrale locatie vlak bij de beroemde stadspoort
  • Prachtige grote tuin
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
Tweepersoonskamer van Aparthotel Daniel Griffin in KrakauTweepersoonskamer van Aparthotel Daniel Griffin in KrakauKamer van Aparthotel Daniel Griffin in KrakauKamer in Aparthotel Daniel Griffin in KrakauBureau in kamer van Aparthotel Daniel Griffin in KrakauVoorkant van Aparthotel Daniel Griffin in KrakauReceptie van Aparthotel Daniel Griffin in KrakauZitgedeelte in Aparthotel Daniel Griffin in KrakauOntbijtzaal bij Aparthotel Daniel Griffin in Krakauivanaf105,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf Eindhoven
- Vertrekdatum: 14 December 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Aparthotel Daniel Griffin

Polen / Krakau / Oude Stad8 +
  • Op 650 meter van de Grote Markt
  • Onlangs gerenoveerd
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie

Hotels in Krakau op de kaart

INSPIRATIE #BEBSY

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Krakau