Veilig betalen via

Stedentrip Moskou

Een stedentrip Moskou belooft echt een bijzondere ervaring te worden. Deze betoverende stad staat vol met unieke en prachtige gebouwen uit de tijd van de Sovjet Unie. Bezoek de wonderschone paleizen, kerken, kathedralen en talloze musea. Zo kom je alles te weten over de rijke historie van deze stad. Maar dat is niet alles. Moskou is namelijk ook hartstikke bruisend en modern. Je zult tijd te kort komen met al dat moois! Een goedkope stedentrip Moskou zal je echt verrassen. 

{"product_type":"city_trip","region_id":236,"last_filtered":""}end_last_filter
1

 

voorkeuren aanpassen
Tweepersoonskamer van Hotel Maxima Panorama in MoskouTweepersoonskamer van Hotel Maxima Panorama in MoskouTweepersoonskamer van Hotel Maxima Panorama in MoskouBadkamer van een tweepersoonskamer van Hotel Maxima Panorama in MoskouGebouw van Hotel Maxima Panorama in MoskouReceptie van Hotel Maxima Panorama in MoskouLobby bar van Hotel Maxima Panorama in MoskouRestairant van Hotel Maxima Panorama in MoskouZithoek van Hotel Maxima Panorama in MoskouInternethoek van Hotel Maxima Panorama in Moskouivanaf385,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf Zaventem
- Vertrekdatum: 3 April 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Maxima Panorama

Rusland / Moskou / Danilovsky8 +
  • Direct naast het metrostation Avtozavodskaya 
  • Heerlijk restaurant en bar
  • Kies voor logies, logies en ontbijt of halfpension
bekijk vakantie
Kamer van Mercure Moscow Baumanskaya in MoskouKamer van Mercure Moscow Baumanskaya in MoskouKamer van Mercure Moscow Baumanskaya in MoskouKoffie- en theefaciliteiten van Mercure Moscow Baumanskaya in MoskouBadkamer van Mercure Moscow Baumanskaya in MoskouGebouw van Mercure Moscow Baumanskaya in MoskouReceptie van Mercure Moscow Baumanskaya in MoskouLobby van Mercure Moscow Baumanskaya in MoskouZithoek in lobby van Mercure Moscow Baumanskaya in MoskouMercure Moscow Baumanskaya in MoskouOntbijtbuffet van Mercure Moscow Baumanskaya in MoskouOntbijtbuffet van Mercure Moscow Baumanskaya in MoskouOntbijt van Mercure Moscow Baumanskaya in Moskouivanaf365,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf Zaventem
- Vertrekdatum: 20 November 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Mercure Moscow Baumanskaya

Rusland / Moskou / Basmanny9 +
  • 2 metrohaltes van van het Kremlin
  • Comfortabel hotel met moderne faciliteiten
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
Tweepersoonskamer van Hotel Assambleya Nikitskaya in MoskouTweepersoonskamer van Hotel Assambleya Nikitskaya in MoskouTweepersoonskamer van Hotel Assambleya Nikitskaya in MoskouTweepersoonskamer van Hotel Assambleya Nikitskaya in MoskouTweepersoonskamer van Hotel Assambleya Nikitskaya in MoskouBadkamer van een tweepersoonskamer van Hotel Assambleya Nikitskaya in MoskouGebouw van Hotel Assambleya Nikitskaya in MoskouIngang van Hotel Assambleya Nikitskaya in MoskouIngang van Hotel Assambleya Nikitskaya in MoskouLobby van Hotel Assambleya Nikitskaya in MoskouReceptie van Hotel Assambleya Nikitskaya in MoskouBar met zithoek van Hotel Assambleya Nikitskaya in MoskouBar van Hotel Assambleya Nikitskaya in MoskouZithoek van Hotel Assambleya Nikitskaya in Moskouivanaf405,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf Zaventem
- Vertrekdatum: 20 November 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Assambleya Nikitskaya

Rusland / Moskou / Presnensky8 +
  • Op 5 minuten lopen van van het Kremlin
  • Klassieke ingerichte kamers
  • Direct naast verschillende metrostations
bekijk vakantie

Hotels in Moskou op de kaart

INSPIRATIE #BEBSY

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Moskou