Veilig betalen via

Stedentrip Barcelona

Boek een goedkope stedentrip Barcelona en maak kennis met de relaxte cultuur van deze Spaanse wereldstad. Door de ontelbare bezienswaardigheden en de ligging aan het strand is er altijd iets te beleven. Ook op het gebied van architectuur, mooie parken, boulevards en leuke markten ben je in Barcelona aan het goede adres. Ben jij klaar voor een citytrip Barcelona om nooit te vergeten?

{"product_type":"city_trip","region_id":96,"last_filtered":""}end_last_filter
1

 

voorkeuren aanpassen
Tweepersoonskamer van Hotel Aranea in BarcelonaBadkamer van een tweepersoonskamer van Hotel Aranea in BarcelonaReceptie van Hotel Aranea in BarcelonaOntbijtzaal van Hotel Aranea in BarcelonaOntbijtzaal van Hotel Aranea in BarcelonaOntbijtbuffet van Hotel Aranea in BarcelonaDakterras met zonneterras van Hotel Aranea in BarcelonaDakterras met zonneterras van Hotel Aranea in BarcelonaHanddoeken van Hotel Aranea in Barcelonaivanaf115,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf Zaventem
- Vertrekdatum: 1 December 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Aranea

Spanje / Barcelona / Eixample8 +
  • Op vijf minuten van de Sagrada Familia
  • Dakterras met waanzinnig uitzicht
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
Buitenzwembad van Hotel Catalonia Sagrada Familia in BarcelonaTweepersoonskamer van Hotel Catalonia Sagrada Familia in BarcelonaTweepersoonskamer van Hotel Catalonia Sagrada Familia in BarcelonaTweepersoonskamer van Hotel Catalonia Sagrada Familia in BarcelonaBadkamer van een tweepersoonskamer van Hotel Catalonia Sagrada Familia in BarcelonaBadkamer van een tweepersoonskamer van Hotel Catalonia Sagrada Familia in BarcelonaReceptie van Hotel Catalonia Sagrada Familia in BarcelonaOntbijtzaal van Hotel Catalonia Sagrada Familia in BarcelonaBuitenzwembad met zonneterras van Hotel Catalonia Sagrada Familia in Barcelonaivanaf119,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf Zaventem
- Vertrekdatum: 1 December 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Catalonia Sagrada Familia

Spanje / Barcelona / Sant Marti8 +
  • Op 15 minuten lopen van de Sagrada Familia
  • Groot hotel met buitenzwembad
  • Kies uit logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
Dakterras met buitenzwembad van Hotel Sunotel Junior in BarcelonaDakterras met buitenzwembad van Hotel Sunotel Junior in BarcelonaDakterras met buitenzwembad en jacuzzi van Hotel Sunotel Junior in BarcelonaTweepersoonskamer van Hotel Sunotel Junior in BarcelonaTweepersoonskamer van Hotel Sunotel Junior in BarcelonaTweepersoonskamer van Hotel Sunotel Junior in BarcelonaBadkamer van een tweepersoonskamer van Hotel Sunotel Junior in BarcelonaHotel Sunotel Junior in BarcelonaLobby en receptie van Hotel Sunotel Junior in BarcelonaRestaurant van Hotel Sunotel Junior in BarcelonaOntbijtzaal met ontbijtbuffet van Hotel Sunotel Junior in BarcelonaOntbijtzaal van Hotel Sunotel Junior in BarcelonaOntbijtzaal met ontbijtbuffet van Hotel Sunotel Junior in Barcelonaivanaf119,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf Zaventem
- Vertrekdatum: 1 December 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Sunotel Junior

Spanje / Barcelona / L'Eixample7 +
  • Op  200 meter van het plein Plaça de Francesc Macià
  • Prachtig panoramisch uitzicht vanaf het dakterras
  • Kies uit logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie

Hotels in Barcelona op de kaart

INSPIRATIE #BEBSY

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Barcelona