Veilig betalen via

Stedentrip Istanbul

Istanbul is werkelijk een unieke en bijzondere vakantiebestemming! Tijdens een goedkope stedentrip Istanbul maak je kennis met een bijzondere mix tussen de westerse en oosterse cultuur en geschiedenis. Bezoek traditionele Turkse bazaars, indrukwekkende paleizen, gezellige koffiehuizen en prachtige moskeeën of laat je verrassen door de moderne winkelcentra. In Istanbul kan het allemaal! Een citytrip Istanbul is er een om niet gauw te vergeten! 

{"product_type":"city_trip","region_id":111,"last_filtered":""}end_last_filter
1

 

voorkeuren aanpassen
Tweepersoonskamer van Hotel Manesol Boutique Galata in IstanbulTweepersoonskamer van Hotel Manesol Boutique Galata in IstanbulTweepersoonskamer van Hotel Manesol Boutique Galata in IstanbulTweepersoonskamer met badkamer van Hotel Manesol Boutique Galata in IstanbulBadkamer van een tweepersoonskamer van Hotel Manesol Boutique Galata in IstanbulBadkamer van een tweepersoonskamer van Hotel Manesol Boutique Galata in IstanbulVooraanzicht van Hotel Manesol Boutique Galata in IstanbulEntree van Hotel Manesol Boutique Galata in IstanbulReceptie van Hotel Manesol Boutique Galata in IstanbulLounge van Hotel Manesol Boutique Galata in IstanbulOntbijtzaal met buffet van Hotel Manesol Boutique Galata in IstanbulOntbijtzaal met buffet van Hotel Manesol Boutique Galata in IstanbulBar van Hotel Manesol Boutique Galata in IstanbulTerras van Hotel Manesol Boutique Galata in Istanbulivanaf205,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf Amsterdam
- Vertrekdatum: 1 December 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Manesol Boutique Galata

Turkije / Istanbul / A Karakoy, Beyoglu8 +
  • Op 1 minuut lopen van de rivier Bosporus
  • Terras met panoramisch uitzicht op de rivier
  • Kies voor logies of logies en ontbijt
bekijk vakantie
Naamloosa hb wHotel Triada 3Hotel Triada 4Hotel Triada 5Hotel Triada 6a hb lHotel Triada 8ivanaf249,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf Amsterdam
- Vertrekdatum: 1 December 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Triada

Turkije / Istanbul / Istanbul8 +
  • In de bruisende winkelstraat Istiklal Caddesi
  • Dakterras met panoramisch uitzicht op de stad
  • Geniet elke ochtend van een ontbijt
bekijk vakantie
Tweepersoonskamer van Hotel Fitas Oda Beyoğlu in IstanbulTweepersoonskamer van Hotel Fitas Oda Beyoğlu in IstanbulTweepersoonskamer van Hotel Fitas Oda Beyoğlu in IstanbulTweepersoonskamer van Hotel Fitas Oda Beyoğlu in IstanbulTweepersoonskamer van Hotel Fitas Oda Beyoğlu in IstanbulTweepersoonskamer van Hotel Fitas Oda Beyoğlu in IstanbulTweepersoonskamer van Hotel Fitas Oda Beyoğlu in IstanbulTweepersoonskamer van Hotel Fitas Oda Beyoğlu in IstanbulBadkamer van een tweepersoonskamer van Hotel Fitas Oda Beyoğlu in IstanbulBadkamer van een tweepersoonskamer van Hotel Fitas Oda Beyoğlu in IstanbulBadkamer van een tweepersoonskamer van Hotel Fitas Oda Beyoğlu in IstanbulHal van Hotel Fitas Oda Beyoğlu in IstanbulZithoek van Hotel Fitas Oda Beyoğlu in IstanbulTerras van Hotel Fitas Oda Beyoğlu in IstanbulTerras van Hotel Fitas Oda Beyoğlu in IstanbulTerras van Hotel Fitas Oda Beyoğlu in Istanbulivanaf219,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 2 overnachtingen
- Vertrek vanaf Amsterdam
- Vertrekdatum: 1 December 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Fitas Oda Beyoğlu

Turkije / Istanbul / Beyoglu9 +
  • In Beyoğlu vlak bij het levendige plein Taksim
  • Modern en stijlvol hotel
  • Verblijf op basis van logies
bekijk vakantie

Hotels in Istanbul op de kaart

INSPIRATIE #BEBSY

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Istanbul