Veilig betalen via

Vakantie Madeira

Boek jouw goedkope vakantie Madeira bij Bebsy! Madeira wordt ook wel bloemeneiland genoemd om de vele prachtige bloemen die er bloeien. Het Portugese eiland ligt voor de kust van Marokko en heeft een heerlijk subtropisch klimaat met zachte winters en warme zomers. Het landschap is gevarieerd en exotisch, met steile rotsen en een bergketen die gescheiden wordt door twee woeste rivieren. Madeira staat bovendien bekend als één van de mooiste wandelgebieden ter wereld. Boek jouw vakantie Madeira snel en ontdek het zelf!

{"product_type":"sun_holiday","region_id":158,"last_filtered":""}end_last_filter
1

 

voorkeuren aanpassen
Dakterras met zwembad en jacuzzi van Hotel Terrace Mar Suite op MadeiraOntbijtruimte met buffet van Hotel Terrace Mar Suite op MadeiraStudio van Hotel Terrace Mar Suite op MadeiraStudio van Hotel Terrace Mar Suite op MadeiraJunior Suite van Hotel Terrace Mar Suite op MadeiraJunior Suite van Hotel Terrace Mar Suite op MadeiraJunior Suite van Hotel Terrace Mar Suite op MadeiraSuite van Hotel Terrace Mar Suite op MadeiraSuite van Hotel Terrace Mar Suite op MadeiraBadkamer van studios of suites in Hotel Terrace Mar Suite op MadeiraUitzicht vanaf Hotel Terrace Mar Suite op MadeiraBuitenaanzicht van Hotel Terrace Mar Suite op MadeiraReceptie van Hotel Terrace Mar Suite op MadeiraLobby en receptie van Hotel Terrace Mar Suite op Madeiraivanaf485,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 4 overnachtingen
- Vertrek vanaf Düsseldorf
- Vertrekdatum: 25 Juni 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Hotel Terrace Mar Suite

Portugal / Madeira / Funchal8 +
  • Op loopafstand van de stranden van Funchal
  • Zwembad op het dak met panoramisch uitzicht
  • Kies uit logies, logies en ontbijt of halfpension
bekijk vakantie
Vooraanzicht van Bed en breakfast Quinta Alto São João by Petit HotelsTweepersoonskamer van Bed en breakfast Quinta Alto São João by Petit HotelsTweepersoonskamer van Bed en breakfast Quinta Alto São João by Petit HotelsBadkamer van Bed en breakfast Quinta Alto São João by Petit HotelsOntbijt van Bed en breakfast Quinta Alto São João by Petit HotelsWoonkamer van Bed en breakfast Quinta Alto São João by Petit HotelsWoonkamer van Bed en breakfast Quinta Alto São João by Petit HotelsWoonkamer van Bed en breakfast Quinta Alto São João by Petit HotelsEetkamer van Bed en breakfast Quinta Alto São João by Petit HotelsZithoek van Bed en breakfast Quinta Alto São João by Petit HotelsZwembad van Bed en breakfast Quinta Alto São João by Petit HotelsZwembad van Bed en breakfast Quinta Alto São João by Petit HotelsZijaanzicht, van Bed en breakfast Quinta Alto São João by Petit Hotelsivanaf415,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 4 overnachtingen
- Vertrek vanaf Düsseldorf
- Vertrekdatum: 7 Mei 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Bed & Breakfast Quinta Alto São João

Portugal / Madeira / Ponta do Sol8 +
  • Op het platteland van Ponta dol Sol
  • Zwembad met zonneterras
  • Verblijf op basis van logies en ontbijt
bekijk vakantie
Buitenzwembad van Studio's Dorisol Buganvilia op MadeiraBuitenzwembad van Studio's Dorisol Buganvilia op MadeiraUitzicht van Studio's Dorisol Buganvilia op MadeiraStudio van Studio's Dorisol Buganvilia op MadeiraStudio van Studio's Dorisol Buganvilia op MadeiraStudio van Studio's Dorisol Buganvilia op MadeiraStudio van Studio's Dorisol Buganvilia op MadeiraBuitenzwembad van Studio's Dorisol Buganvilia op MadeiraBuitenzwembad van Studio's Dorisol Buganvilia op MadeiraReceptie van Studio's Dorisol Buganvilia op MadeiraLounge van Studio's Dorisol Buganvilia op MadeiraOntbijtruimte van Studio's Dorisol Buganvilia op MadeiraOntbijtruimte van Studio's Dorisol Buganvilia op MadeiraFitnessruimte van Studio's Dorisol Buganvilia op MadeiraBinnenzwembad van Studio's Dorisol Buganvilia op MadeiraBinnenzwembad van Studio's Dorisol Buganvilia op MadeiraBinnenzwembad van Studio's Dorisol Buganvilia op MadeiraTennisbaan van Studio's Dorisol Buganvilia op MadeiraMadeira - Bergenivanaf449,-Prijs p.p. op basis van:
- 2 personen
- 4 overnachtingen
- Vertrek vanaf Düsseldorf
- Vertrekdatum: 30 April 2020
- Excl.: 19,50 Boekingskosten
- Excl.: 2,50 Calamiteitenfonds

Studio's Dorisol Buganvilia

Portugal / Madeira / Funchal7 +
  • Slechts 200 meter van het strand
  • Buitenzwembad en wellnesscentrum
  • Kies uit logies, logies en ontbijt of halfpension
bekijk vakantie

Hotels in Madeira op de kaart

INSPIRATIE #BEBSY

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Madeira