Veilig betalen via

Vakantie Phuket

Boek een betoverende vakantie Phuket! Phuket is een van de meest bekende vakantiebestemming van Thailand. Over de hele wereld is Phuket bekend om zijn stranden, snorkelen en de uitgebreide mogelijkheden om te genieten van het nachtleven en kijk je ogen uit van de vele bars en restaurants die daar te vinden zijn. Genoeg te doen dus! Ga voor een goedkope vakantie Phuket en breng een bezoek aan dit paradijselijke vakantiebestemming. 

Hotels in Phuket op de kaart

Bezienswaardigheden Phuket

Patong Beach

Patong Beach is één van de grootste plaatsen op het eiland Phuket, beroemd om haar nachtleven en geweldige strand. Er zijn veel hotels, restaurants, clubs en bars. Je kan er genieten van het strand, duiken, er zijn wellness-mogelijkheden, goede restaurants, veel antiekwinkeltjes en ga los in het grootste en modernste winkelcentrum

Big Buddha

Big Buddha Phuket is een must-see als je daar op vakantie bent. Indrukwekkend en mooi om te zien. Je kunt er ook mooie foto's maken, van zowel de boeddha als het uitzicht wat je er hebt. Je hoeft geen speciale tour te boeken, je kunt er ook met de taxi naar toe. De taxichauffeur zal op je wachten als je dat aangeeft. 

Toon meer bezienswaardigheden

Flying Hanuman

Flying Hanuman is een spannende en leuke ervaring waarbij je van boom tot boom vliegt met zip-lijnen die beginnen en eindigen op 28 verschillende platforms. Elke kleine groep wordt vrijgezeld door ervaren zipline-gidsen die je zullen helpen en je de hele weg instructies geven om je absolute veiligheid te garanderen.

Wat Chalong

Wat Chalong is een prachtige tempel in het zuiden van Phuket. Vooral de muurschilderingen van de wanden in de tempel zijn bijzonder. Wat Chalong wordt in verband gebracht met twee monniken. Zij waren beroemde kruidenartsen en hebben destijds vele zieken genezen. Vele Thai geloven in de boven natuurlijke krachten van deze monniken. 

Phuket Simon Cabaret

Het Phuket Simon Cabaret is een spectaculaire show met veel pracht en praal en staat garant voor een bijzondere avond op Phuket. Het theater heeft een luxe en comfortabele inrichting en beschikt over schitterende decors. De verbluffende kostuums en belichting van het Phuket Simon Cabaret zijn geweldig. 

Weer & klimaat

Gemiddelden voor Thailand

360° foto's